Laatste nieuws
A state permitting clear perception and understanding; the area that may be seen distinctly or resolved into a clear image.

AT Teambuilding

Wat biedt Teambuilding
Teambuilding biedt uitdagende activiteiten op maat waarbij plezierbeleving hoog in het vaandel staat. De programma’s kunnen uitgevoerd worden, variërend van een dagdeel tot en met meerdere dagen  met de mogelijkheid tot overnachting, inclusief volpension.

Ten behoeve van de teambuilding maken wij gebruik van adventure training.  Adventure training is gebaseerd op de methodiek ervarend leren, bestaande uit activiteiten in de vorm van sport en spel, die dicht bij huis gedaan kunnen worden. Een deel van de activiteiten vindt plaats op een laag touwparcours, waar survivalactiviteiten worden nagebootst. De activiteiten bevatten een bepaalde probleemstelling, gekoppeld aan een fictief verhaal. Dit wordt aan de groep voorgelegd. De groep gaat er vervolgens mee aan de slag.

De opdrachtgever bepaalt in hoeverre de teambuilding een “funactiviteit”moet zijn of meer gericht moet zijn op individuele en/of groepsprocessen.
De teambuilding wordt verzorgd door gecertificeerde trainers.

Waarom
Teambuilding biedt de mogelijkheid om samen een gezellige dag te beleven, maar kan daarnaast ook ingezet worden als middel om bij te dragen aan een positieve verandering op het gebied van individuele en/of groepsprocessen.

Adventure training is een ideale manier om mensen voor te bereiden op en het gemotiveerd raken voor verandering, het stellen van doelen, het evalueren en overdragen van leren in een georganiseerde situatie naar het dagelijks leven.

Het probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheid van teams alsook individuen wordt vergroot. Samenwerking en communicatie worden bevorderd. Gekwalificeerde trainers die deze teambuilding aanbieden volgens de methodiek adventure training maken het verschil. Wij geven de garantie voor plezier en resultaat.

Voor Wie
De door XONAR aangeboden teambuilding is geschikt voor iedereen.

Waar
XONAR beschikt over een eigen bosperceel in Echt, waar een uitgebreid low-ropes parcours is opgebouwd. Ook bestaat de mogelijkheid tot overnachting voor groepen tot 20 personen.

Comments are closed on this post.