Professionele combinatie van systeemgericht werken en de methodiek ervarend leren, aangeboden binnen een unieke avontuurlijke omgeving!

Wat bieden wij

TTeam Ervarend Leren maakt deel uit van XONAR Jeugd en Opvoedhulp en biedt diverse programmas, gebaseerd op de methodiek ervarend leren , voor de profit- en de non-profitsector. Wij bieden trainingen, dagbehandeling, 24-uurs behandeling en zorg op maat voor het onderwijs aan voor groepen en individuen.


Lees meer
Waarom

Team Ervarend Leren XONAR onderscheidt zich van andere organisaties door het hanteren van een professionele combinatie van systeemgericht werken en de methodiek ervarend leren, aangeboden binnen een unieke avontuurlijke omgeving. Inmiddels hebben wij reeds 15 jaar ervaring opgedaan in het uitvoeren van de methodiek ervarend leren.

Lees meer
Wie zijn wij

Team Ervarend Leren maakt onderdeel uit van XONAR. Het team bestaat uit 20 professionals die allemaal minimaal op HBO niveau pedagogisch geschoold zijn met aanvullende kwalificaties op het gebied van ervarend leren, rots en water, sociale vaardigheidtraining, weerbaarheidtrainingen, outdooractiviteiten en agressieregulatie.

Lees meer
Waar

Team Ervarend Leren XONAR is gehuisvest op:

Severenstraat 16
6225 AR Maastricht
Contactpersoon: dhr. W. Nolle
T 06 - 5382 8939
E info@ervarend-leren.eu
E ervarendleren@xonar.nl

De trainingen worden op diverse locaties van XONAR aangeboden of kunnen indien gewenst op locatie worden verzorgd.

Lees meer